Ladataan

Kokoonpanotyöntekijöitä päivätyöhön Lohjalle, Lohja

Perustiedot

Sijainti: Lohja
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 05.05.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40 h

Kuvaus

Etsimme lohjalaiselle teknologiateollisuuden yritykselle

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ

päivätyöhön.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea halua oppia uusia asioita ja kehittää omaa ammattitaitoaan sekä positiivista asennetta ja motivaatiota työhön. Tehtävässä menestyminen vaatii tehokasta työotetta tinkimättä kuitenkaan laadusta ja huolellisuudesta. Sorminäppäryys, hyvä keskittymiskyky sekä aiempi kokemus metallialan tuotantotöistä katsotaan eduksi.

Työtehtäviin kuuluu mekaaninen kokoonpanotyö tehdasolosuhteissa. Tehtävät ovat fyysisesti melko kevyitä, mutta vaativat tarkkuutta, tehokkuutta, huolellisuutta sekä keskittymiskykyä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät ainakin kesään 2019 asti. Mikäli onnistut työssäsi, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen on olemassa. Suoritamme haastatteluita jo hakuaikana, joten hae tehtävää nopeasti. Lisätietoja antaa Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.