Ladataan

Kokoonpanotyöntekijöitä, Jyväskylä

Perustiedot

Sijainti: Jyväskylä
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 12.09.2018
Hakuaika päättyy: 17.09.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 17.09.2018
Työsuhde loppuu: 31.10.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haluaisitko aloittaa uraa kokoonpanotehtävissä raskaan kaluston parissa?

Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja, ja Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat turvalliset tiet säässä kuin säässä.

Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja sekä alkutuotantoa myöten kotimaisia. Autot sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen, sekä tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!

Haluaisitko sinä olla osa tätä tarinaa, kasvua ja kehitystä?

Nyt haussa KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ Arctic Machinelle Jyskään. Tehtäviin kuuluu aurojen ja sivuaurojen mekaanista kokoonpanoa. Kokoonpanotyöntekijänä pääset osaamistason mukaan joko avustamaan aurojen kokonpanossa ja asentamisessa, tai itsenäisesti viemään työtä eteenpäin. Tarkempi työnkuva katsotaan hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Arvostamme ajoneuvoasennuksista tai -huolloista hankittua osaamista ja kokemusta. Kuvienlukutaito katsotaan eduksi valinnassa, ja oma motivaatio tehtäviin vie pitkälle.

Arcticilla pärjää nopea, tehokas ja oma-aloitteinen työntekijä. Töitä tehdään tiimeissä, ja sesonkiaikana työpäivät voivat venyä pitkiksi. Tästä syystä toivomme, että olet joustava tiimipelaaja, joka haluaa onnistua yhdessä tiimin kanssa.

Työ on määräaikainen, ja sopimukset tehdään alustavasti lokakuun loppuun. 

Miksi Arcticille kannattaa tulla?

Pääset mukaan oikeasti kansainväliseen mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, näissä laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa. 
Töitä tehdään siisteissä ja valoisissa tiloissa ja palkkakin on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan.

Käy kurkkaamassa lisää www.arcticmachine.fi ja www.infotripla.fi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Satu Hovisalmi, satu.hovisalmi@adecco.fi, 040 570 5917. Hae paikkaa soittamalla, pistäytymällä toimistossamme Kolmikulmassa Kalevankadun ja Ilmarisenkadun risteyksessä, tai tässä hakemuksessa olevan linkin kautta. Tehtäviä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
        

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut