Ladataan

Koneasentajia, Akaa

Perustiedot

Sijainti: Akaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 27.06.2018
Hakuaika päättyy: 22.07.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia KONEASENTAJIA kokoonpanoon Akaaseen. 

Toivomme hakijalta työtehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta koneasennuksesta. Sinulla tulisi olla vähintään hyvät perustaidot hydrauliikka-asennuksesta ja kokoonpanopiirustusten lukutaitoa. Jos sinulla on kokemusta sähköasennuksesta, katsomme sen eduksi. Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta päivittäisessä työssäsi sekä oma-aloitteista työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn hyvässä ja ammattitaitoisessa tiimissä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Työtä tehdään arkisin joko 1 tai 2-vuorotyönä. Palkkaus teknologiateollisuuden TES:in mukaan. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvän tekijän on mahdollista myöhemmin työllistyä asiakasyritykseen. 

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja: Sofia Lavaste, sofia.lavaste@adecco.fi, puh. 040 5880521

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.