Ladataan

Koneasentajia, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 30.01.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 23.01.2017
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme KONEASENTAJIA

Hakijoilta toivomme: 
- soveltuvaa koulutusta
- vahvaa kokemusta mekaanisesta asennuksesta
- hydrauliikkaosaamista
- valmiutta 2-vuorotyöhön
- arvostamme reipasta työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Matti Helanti, p. 050 444 4456 tai matti@sihti.fi

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätöliiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin. Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.