Ladataan

Koneistaja, Kajaani, Kajaani

Perustiedot

Sijainti: Kajaani
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 18.12.2016
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Transtech Oy:lle rekrytointitoimeksiantona KONEISTAJAA Otanmäen tehtaalle. Tarve työntekijälle on heti tai sopimuksen mukaan. Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä. Oppimisajan jälkeen olet myös oikeutettu peruspalkkaa täydentävään urakkalisään.

Edellytämme hakijalta vähintään:

- Kokemusta koneistajan tehtävistä
- Työturvallisuuslähtöistä asennetta
- Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

Ammattilainen ei tarvitse valmiiksi olla. Katsomme kuitenkin eduksi Koneistajan ammattitutkinnon sekä Heidenhain -ohjelmoinnin tuntemuksen.

Tärkeimpänä pidämme kuitenkin oikeanlaista asennetta ja tarvittavaa motivaatiota työtä kohtaan. Silloin olet etsimämme henkilö!

Transtech tarjoaa hyvän työympäristön, jossa on mahdollisuus kehittyä alansa ammattilaiseksi. Työntekijän ammatillista osaamista koulutetaan myös tarpeen mukaan työn ohessa.

Jos haet muulta paikkakunnalta, niin avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa ja puolison työllistymisessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Tommi Salohalme, 050 444 4468, tommi.salohalme@sihti.fi
Transtech Oy, henkilöstöpäällikkö Heini Hämäläinen, 040 7121466,
Transtech Oy, tuotantopäällikkö Unto Karjalainen, 040 026 4053.


Transtech Oy on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Transtech Oy on osa Skoda Transportation Group -konsernia. Yhtiön toimipaikkoja ovat Oulun konttori, Otanmäen tehdas ja Helsingin huoltoyksiköt. Transtech on erikoistunut kaksikerroksisten matkustajavaunujen ja matalalattiaraitiovaunujen valmistamiseen. Transtech on kehittänyt leveälle raideleveydelle ja ankariin ilmasto-olosuhteisiin soveltuvan kaksikerroksisten matkustajavaunujen tuoteperheen. Transtechin matalalattiainen raitiovaunu ARTIC on moderni versio yhtiön perinteikkäästä nivelraitiovaunusta. Uudessa raitiovaunussa perinteinen vapaasti vaunun alla kääntyvä teliratkaisu on yhdistetty moderniin matalalattiaisuuteen. Tuote soveltuu erityisesti vaativiin rata- ja sääolosuhteisiin. Transtechin palveluksessa on noin 530 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2014 oli noin 95 milj. €.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut