Ladataan

Konepakkaaja, Espoo

Perustiedot

Sijainti: Espoo
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 30.06.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Asiakasyrityksemme valmistaa valmiiksi leikattuja ja huuhdeltuja salaatteja, vihanneksia ja hedelmiä. Yritys on tunnettu siitä, että tuotteet ovat tarjoiluvalmiita.

Etsimme asiakkaallemme pakkauskoneenkäyttäjää. Työ on pitkäaikainen ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä ja työtunteja on 25-37,5h/vko, useimmiten 37,5h/vko. Töitä on arkisin, mutta lauantaisin saattaa myös olla vuoroja. Työpaikka sijaitsee Espoon Mankkaassa.

Työtehtäviin kuuluvat tuotteiden laaduntarkkailu ja lukumäärien seuranta sekä pakkauskoneen säätötyöt. Pakkauskoneenkäyttäjä osallistuu omien tehtävien ohessa myös muihin tuotannollisiin tehtäviin, kuten esimerkiksi hedelmien ja vihannesten kuorimiseen, esikäsittelyyn, leikkaamiseen sekä pakkaamiseen. Työskentely tapahtuu viileässä tilassa tuotteiden säilymisen ja hygieniatason ylläpitämisen takia.

Pärjätäksesi työssä, sinun on puhuttava joko sujuvaa suomea tai englantia. Työssä vaaditaan myös hygieniapassia. Mikäli sinulta ei löydy, niin sen ehtii suorittaa ennen töiden aloitusta. Aikaisempi kokemus pakkauskoneen käytöstä tai muulta tekniseltä alalta on eduksi. Toivomme sinun olevan fyysisesti hyvässä kunnossa ja että olet asentaaltasi reipas ja oma-aloitteinen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si meille. Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdin HR-konsultti Nhung Doan puh. 050-4444496 (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 13-14) . Voit olla Nhungiin yhteydessä myös sähköpostitse nhung.doan@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut