Ladataan

Konesuunnittelija asiakkaallemme , Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere, Tampere, Kotka, Keuruu
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 31.10.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Matricomp Oy on valmistustekniikan ja suunnittelun huipputalo, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa tuotekehityksen vaiheissa. Kokonaisuus alkaa ideasta ja loppuu valmiiseen tuotteeseen.

Alan parhaat työkalut ja terävimmät ammattilaiset ovat palveluksessasi. Työn tuloksena syntyneitä tuotteita on käytössä erittäin haastavissa teollisuuden prosesseissa ympäri maailman. Hallitsemme huippumateriaalit, eivätkä vaikeimmatkaan sovellukset ole meille ylivoimaisia. Katso lisätietoja: www.matricomp.fi

Etsimme nyt asiakkaallemme SUUNNITTELIJAA työskentelemään ammattitaitoisen tiimin kanssa tuotekehityshankkeissa. Etsimämme henkilö tulee olemaan mukana erilaisissa suunnitteluprojekteissa sekä nimekkäiden asiakasyrityksien tuotekehityksessä. Tässä työssä pääsee kehittämään itseään osaavan tiimin tuella ja halutessaan kasvamaan yhä vastuullisimpiin asiakashankkeisiin. Työ on kokoaikainen, vakituinen ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Sinulla on taustalla tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi konetekniikasta. Olet päässyt jo oppimaan koneensuunnittelun salat mutta haluat päästä vielä näyttämään kyntesi ja kehittämään sekä kasvattamaan osaamistasi. Opettelet rohkeasti uusia asioita ja kokeilet innovaatioita. Solid Works (tai vastaava suunnitteluohjelma) pysyy hyppysissäsi ja toimit sen kanssa jo varmasti. Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja.  Tulevaisuudessa haluat mahdollisesti ottaa vastuun omista hankkeistasi ja toimimaan itsenäisesti asiakasprojekteissa. Kykenet toimimaan myös itsenäisesti ja priorisoimaan työsi sekä organisoimaan päiväsi.

Työssäsi vastaat omalta osaltasi kehityshankkeista asiakasrajapinnassa. Teet suunnittelutyötä sekä tuotekehitystä ja kehität samalla tiimin mukana yrityksen toimintaa. Menestyäksesi tehtävässä olet ehkä jo kerryttänyt kokemusta esimerkiksi paperiteollisuuden parista, ja tunnet teollisuudenalan vaatimuksia sekä tarpeita. Sinulla on tietotaito erilaisista valmistusmenetelmistä (hitsatut sekä koneistetut rakenteet) sekä mekaanisesta suunnittelusta. Lisäksi kokemus painelaite sekä nostolaite standardeista ja komposiittimateriaaleista on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin innokasta asennetta ja kehittävää työotetta.

Tarjoamme sinulle huippupaikan kansainvälisissä kärkihankkeissa. Pääset osaksi kovanluokan ammattilaisten joukkoa kehittämään ja kasvattamaan niin yritystä kuin omaa osaamistasikin. Taustalle saat tiimin täyden tuen, laadukkaan työvälineet sekä modernin työympäristön. Työpaikkasi voi sijaita esimerkiksi Keuruun, Kotkan tai Tampereen alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon konsultti Tiinaleena Anttila tel. 050 386 9841 tai Matricompin CEO Antti Elo tel. 044 203 6196 

Lähetäthän hakemuksesi CV:eineen sekä palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian!

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut