Ladataan

Konetekniikan mekaniikkasuunnittelija, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 07.06.2017
Hakuaika päättyy: 27.06.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Creo Center Oy on tuotekehityskonsultointiin erikoistunut kasvuyritys. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Toimialueena meillä on koko Suomi. Toimitamme palveluita ja tuotekehitysosaamista asiakkaidemme tuotekehitysprojekteihin. Meidän kokeneiden tuotekehitysinsinöörien vahvuutena on tuotekehitysosaaminen ja kokemus suomalaisesta teollisuudesta sekä korkea teknologiaosaaminen, erityisesti mekaniikkasuunnittelussa. 

Toiminnan kasvaessa haemme Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen 

Konetekniikan mekaniikkasuunnittelijaa 

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan tuotekehityksen ja valmistuksen kanssa. Osallistut asiakkaiden tuotekehitystehtäviin mekaniikkasuunnittelijana ja 3D CAD osaajana. Rakennat ja ylläpidät asiantuntijana pitkäaikaisia asiakassuhteita syventäen asiakkaiden ja Creo Centerin välistä yhteistyötä.

Sinulla on kone-, materiaali- tai muovitekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus. Olet käyttänyt työssäsi 3D CAD ohjelmistoja (esim. CREO, Solidworks, NX, Inventor, Catia, Vertex). Pystyt sitoutumaan välillä tiukkoihin aikatauluihin ja löydät ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Työskentelet luontevasti asiakkaiden parissa ja työskentelet myös englannin kielellä. Työ edellyttää välillä matkustusvalmiutta kotimaassa tai ulkomailla.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä
- Alan johtavat työkalut ja osaavan tiimin sekä organisaation tuen
- Itsenäisiä, monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisissä asiakasprojekteissa
- Hyvät vaikutusmahdollisuudet omaan ja yrityksen toimintaan
- Kilpailukykyisen palkan 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.6.2017 www.sihti.fi portaalissa. Lisätietoa tehtävästä antaa Jussi Ylönen, 046 876 0313, jussi.ylonen@adecco.fi 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut