Ladataan

Konevuokraamotyöntekijä, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 13.11.2017
Hakuaika päättyy: 19.11.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5 h/vko

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme kokoaikaista konevuokraamon työntekijää Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan hakijan löydyttyä.

Vuokraamon työntekijänä tehtäviisi kuuluu vuokrakaluston myynti ja asiakaspalvelu niin puhelimitse, sähköpostilla kuin kasvotustenkin. Perustat uusia asiakkaita järjestelmään, teet sopimuksia ja hoidat käteislaskutusta. Huolehdit vuokraamon myyvästä yleisilmeestä päivittämällä hyllyjä ja esillepanoja. Vastaat työssäsi lisäksi kuljetusten tilaamisesta, palautuvan kaluston vastaanotosta ja tarkastuksesta. 

Toivomme sinulta kaupallista tai teknistä (esim. rakennus, kone/sähkötekniikka) koulutusta. Työ edellyttää erinomaisia taitoja asiakaspalvelun ja oman työn organisoinnin saralta, sillä työ on hyvin monitahoista ja hektistä. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja kielitaidon puolesta hallussa on niin suomi kuin englantikin. Edellytämme ajokorttia, eduksi katsotaan BE.

Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa. Olet joustava ja luotettava tekijä, jolla riittää rohkeutta tarttua itsenäisestikin työtehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan työn kannustavan työyhteisön jäsenenä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä menestyvää toimipistettä! Tarjolla on lisäksi kilpailukykyinen palkkaus ja monipuoliset henkilöstöedut.

Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus palkkatoiveineen 19.11.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen, arkisin klo 15-16 p. 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi.


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut