Ladataan

Kongressipäällikkö, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 17.12.2015
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Tampere-talo on sisällöltään Suomen monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka tuottaa vuosittain lähes 700 erilaista tapahtumaa oopperasta ja balettivierailuista lastenkulttuuriin, rockin ja popin konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin, seminaareihin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Sen lähes 700 tapahtumassa käy vuosittain 355 000 kävijää ja historiansa aikana Talossa on vieraillut 6,89 milj. erillistä kävijää. Tampere-talon liikevaihto ja muut tuotot olivat vuonna 2014 yhteensä 13,4 milj. euroa. Käynnissä olevan toiminnallisen uudistushankkeen myötä Tampere-taloon rakennetaan uutta sekä remontoidaan vanhaa. Tove Janssonin originaaliteoksista koostuva maailman ainoa ja ensimmäinen Muumimuseo avataan Tampere-talon tiloissa toukokuussa 2017. Uudistushankkeen yhteydessä Taloon rakennetaan myös uusia tapahtumatiloja, uusia ravintolapalveluita, myymälä sekä mm. Tove Janssonin kirjallisesta tuotannosta koostuvat lukukirjasto. 

Uudistuva Tampere-talo hakee joukkoonsa tapahtumien, kulttuurin ja ihmisten kohtaajia, jotka loistavat ammatissaan ja vakuuttavat asiantuntijuudellaan. 

Tampere-talo hakee palvelukseensa

KONGRESSIPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen sijaisuuteen

Innovatiivisena kongressipäällikkönä johdat Tampere-talon kokous-, kongressi- ja näyttelytoimintaa. Vastaat toimintasektorin myynnistä, taloudellisesta tuloksesta, toiminnan kehittämisestä sekä asiakastyytyväisyydestä. Suunnittelet osaltasi kongressitoiminnan markkinointia, viestintää, asiakastilaisuuksia ja myynninedistämiskampanjoita yhteistyössä markkinointiosaston kanssa. Osallistut myös operatiiviseen toimintaan mm. tekemällä myyntityötä solmimalla ja ylläpitämällä asiakassuhteita sekä hoitamalla tarvittaessa projektipäällikön tehtäviä. 

Kongressipäällikkönä vastaat kansainvälisten kongressien hankkimisesta Tampere-taloon ja teet tiivistä yhteistyötä Tampere Convention Bureaun (TCB) kanssa. Vastaat kongressitoimialan sidosryhmäsuhteista paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla tavoitteena oman kokousliiketoiminnan kehittäminen. Kongressipäällikkönä osallistut Tampere-talon strategiseen ja liiketoiminnan suunnitteluun sekä erityisprojekteihin osana johtoryhmätyöskentelyä. Työskentelet toimitusjohtajan alaisuudessa ja toimit kongressiosaston esimiehenä. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja kestää noin vuoden. 

Edellytämme sinulta
-	kokemusta vaativista kongresseista ja kokoustapahtumista sekä monipuolisia verkostoja kokous- ja kongressialan toimijoihin
-	näyttöjä laajojen kongressi- tai kokoustapahtumien järjestelyistä sekä sopimus-, neuvottelu- ja hinnoitteluosaamista
-	kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä
-	suomen ja englannin kielen erinomaista kirjallista ja suullista taitoa; muu kielitaito eduksi
-	projektinhallinta-, esimies- ja johtamistaitoja
-	liiketoimintajohtamista ja tuloksentekokykyä 
-	hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja

Eduksi lasketaan 
-	kokemus PCO-organisaatioista tai vastaavista 
-	ylempi korkeakoulututkinto
-	strategiajohtamistaito
-	vahva kehittämisote

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Paulina Ahokas 10.12. klo 16–17 ja 15.12. klo 15–16 puh. 040 551 1551 sekä kehityspäällikkö, Pia Mutanen 7.12. klo 14–15 ja 14.12. klo 14–15 puh. 040 564 1187. 

Yhteydenotot muina ajankohtina Katja Smolander, Rekrytointipalvelu Sihti Oy puh. 050 354 6980.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.12.2015 mennessä www.sihti.fi. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut