Ladataan

Kumiointityöntekijä, Teknikum Oy, Kiikan tehdas, Sastamala

Perustiedot

Sijainti: Sastamala
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 16.07.2017
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

 
  
    
    
Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum konserniin kuuluvat Teknikum Oy Vammalan tehdas, Teknikum Oy Kiikan tehdas ja Teknikum Sekoitukset Oy Keravalla. Sekä lisäksi tuotantoyhtiö Kiinassa ja myyntiyhtiö Saksassa. Konsernin henkilöstömäärä on noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto n. 50 miljoonaa euroa.

Haemme kumiointityöntekijöitä Teknikum konsernin tuotantoon Kiikan tehtaalle Sastamalaan päällystysosastolle. Työ pitää sisällään mm. Kumileikkeiden kiinnittämistä liuotinpohjaisilla tartuntaliimoilla teräsrakenteisiin, hiekkapuhallusta isossa lattiapuhaltamossa, liimaus ja maalaustyötä sekä tarkastus/viimeistely/pakkaustöitä.

 Edellytämme hakijalta:
-Tunnollisuutta sekä huolellisuutta.
-Valmiutta sitoutua vuorotyöhön. 
-Kykyä tarttua fyysiseen työhön

Työ on osittain kemiallista, joten työ ei sovellu hakijalle jolla on astma tai voimakkaita allergioita. Hyvä kunto on myös eduksi, sillä työ on luonteeltaan fyysistä. 

Eduksi katsomme opinnot soveltuvilta koulutusaloilta sekä mahdollisuuden työskennellä Teknikumin tuotannossa myös tulevaisuudessa.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Henri Rantanen, p. 050 444 4457 tai henri.rantanen@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut