Ladataan

Kumityöntekijöitä, aloitus mahdollisimman pian, Sastamala

Perustiedot

Sijainti: Sastamala
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 26.04.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum konserniin kuuluvat Teknikum Oy Vammalan tehdas, Teknikum Oy Kiikan tehdas ja Teknikum Sekoitukset Oy Keravalla. Sekä lisäksi tuotantoyhtiö Kiinassa ja myyntiyhtiö Saksassa. Konsernin henkilöstömäärä on noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto n. 50 miljoonaa euroa.

Haemme työntekijöitä Teknikum konsernin tuotantoon Sastamalaan. Työntekijöitä haetaan ruiskupuristin- ja kerrospuristinosastoille. Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat kesän yli.

Työ ruiskupuristinosastolla pitää sisällään ruiskupuristimen käyttöä, tuotteiden viimeistelyä sekä pakkausta. Haemme tarkkaa, tunnollista ja huolellista työntekijää jolla on valmius sitoutua 3-vuorotyöhön. 

Työ kerrospuristinosastolla on tuotantomuottien täyttöä kumiaihioilla sekä valmiiden tuotteiden purkua muoteista. Lisäksi tehtäviin kuuluu tuotteiden tarkastus-, viimeistely- ja pakkaustyöt. Arvostamme hyvää fyysistä kuntoa, reippautta ja valmiutta sitoutua 3-vuorotyöhön. Tekniset opinnot antavat hyvän lähtölaukauksen tehtävässä menestymiseen.

Työ puristinosastoilla on osittain kemiallista, joten työ ei sovellu hakijalle jolla on astma tai voimakkaita allergioita. 

Eduksi katsomme AMK- tai yliopisto-opinnot soveltuvilta koulutusaloilta sekä mahdollisuuden työskennellä Teknikumin tuotannossa myös muina loma-aikoina ja tulevina kesinä. 

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa: Rekrytointipalvelu Sihti Oy, Henri Rantanen, p. 050 444 4457 tai henri.rantanen@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut