Ladataan

Kunnossapidon ja pakkaamon esimies, Kuusamo

Perustiedot

Sijainti: Kuusamo
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 02.11.2017
Hakuaika päättyy: 03.12.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Jo 50 vuoden ajan on Kuusamossa jalostettu juustoja pääasiassa pohjoisen lehmien maidoista. Kuusamon Juusto Oy on Kuusamossa toimiva juustomeijeri. Valmistamme ja pakkaamme emmental-, edam- ja kermajuustojen lisäksi erikoisjuustoja kuten savujuustoja sekä sulatejuustoja. Tehtaalla on myös proteiini- ja laktoosijauhetuotantoa. Yrityksen liikevaihto on 25 milj. euroa ja se työllistää noin 80 henkilöä Kuusamossa.

KUNNOSSAPIDON JA PAKKAAMON ESIMIES

Oletko toimintaa uudistava esimies, joka nauttii muutosten läpiviennistä? Saatko myös muut innostettua mukaan kehittämään toimintaa?
Haemme uutta osaajaa tuotannon esimieheksi.
Odotamme kokemusta ensisijaisesti esimiestyöstä sekä tuotannon automaatiojärjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Toivomme myös näyttöjä muutosten läpiviennistä, kykyä valmentavaan esimiestyöhön sekä kokemusta tuotannon ja kunnossapidon kehittämisestä. Kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi.

Esimies vastaa kunnossapidon toiminnasta ja kehittämisestä sekä jatkojalostuksen päivittäisestä toiminnasta ja henkilöstön resurssoinnista vastaamaan kulloistakin tuotantokuormaa.

Työtehtäviisi kuuluu mm.
-Ennakkohuoltojen varmistaminen
-Laitteiston ja niiden toiminnan kehittäminen
-Vastuu varaosavarastosta ja ostoista
-Pakkaamon työn ja laitteiston kehittäminen

Haemme tehtävään positiivisella asenteella olevaa esimiestä, joka ei pelkää haasteita vaan motivoituu niistä. Haettavan henkilön tulee olla jämäkkä, järjestelmällinen, määrätietoinen ja yhteistyökykyinen sekä englannin kielen taitoinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen työpaikan Kuusamon eläväisessä luontokaupungissa ja mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa yrityksessä tapahtuvaa isoa muutosta.

Lähetä hakemuksesi 3.12.2017 sähköpostitse osoitteeseen tommi@sihti.fi mennessä. Liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n kanssa. Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävistä antaa tarvittaessa Rekrytointipalvelu Sihti/Tommi Karsikas, puh. 050 444 4463

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut