Ladataan

Kunnossapidon tiiminvetäjä, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 07.08.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on lähes 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta. Tarjoamme ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen sekä tytäryhtiömme Comfortan kautta hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita.

Sloganinsa "Cares for your image" mukaisesti Lindströmin tehtävänä on vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa ja helpottaa palveluidensa avulla asiakkaiden arkea. Tekstiilipalvelu on kustannustehokas ja ympäristömyönteinen tapa hoitaa yrityksen tekstiilitarpeet.

www.lindstromgroup.com (http://www.lindstromgroup.com/)Etsimme asiakkaallemme Comforta Oy:lle huoltotiimiin TIIMINVETÄJÄÄ ottamaan vastuuta monipuolisista huoltotiimin tehtävistä. Työpaikka sijaitsee Tampereella Ruskossa. Työ alkaa mahdollisimman pian, joten mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti!Sinulla on monipuolinen kokemus huollon ja/tai kunnossapidon työtehtävistä. Otat luontaisesti vastuun tekemästäsi työstä ja haluat edelleen kehittää osaamistasi. Sinulla on tehtävään sopiva koulutustausta esimerkiksi sähkö- tai automaatiopuolelta. Olet sosiaalinen ja sanavalmis tiimipelaaja. Koet, että tavoitteet on asetettu saavutettaviksi ja pyrit aina tekemään parhaasi saavuttaaksesi ne. Olet asiakaspalveluhenkinen tekijä ja tottunut työskentelemään eri sidosryhmien kanssa. Sinulta luonnistuu tietokoneenkäyttö sekä raportointi (Excelin käyttö) ja pystyt toimimaan myös englannin kielellä. Kokemus tiiminvetämisestä, budjetoinnista ja työvuorosuunnittelusta katsotaan eduksi. Työ on vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluvat

koneiden ja laitteiden ennakkohuoltosuunnitelma ja sen noudattaminen
koneiden ja laitteiden vianetsintä, korjaus ja huoltotoimenpiteet
energiatehokkuuden seuranta ja kehittäminen
budjetointi
varaosatilaukset
sidosryhmätyöskentely
työvuorosuunnittelu

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa ja kasvaa vastuulliseen tehtävään huollon tiiminvetäjäksi. Taustalle saat osaavan tiimin ja kattavan perehdytyksen. Aloitamme hakemuksien läpikäymisen heti, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut