Ladataan

Kunnossapitoasentaja, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 15.10.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

NMC konserni on erikoistunut kehittämään, valmistamaan ja markkinoimaan niin teknisiä kuin muotoiltuja solumuovituotteita ja on merkittävä toimija alallaan Euroopassa. Yrityksellä on tehtaita seitsemässä ja myyntikonttoreita viidessätoista Euroopan maassa. NMC:n tuotevalikoima kattaa laajasti tekniset eristeet, sisä- ja ulkotilojen koristeprofiilit, pakkaukset, urheilun ja vapaa-ajan sekä teollisuuden eri ratkaisut. Suomessa on kaksi tuotantolaitosta, NMC Cellfoam Oy Tampereella ja NMC Termonova OY Inkoossa. www.nmc.eu, www.nmcfinland.fi.

Työn kuvaus:
Asiakkaamme toiminnan kasvaessa ja kehittyessä, etsimme nyt kunnossapitotiimiin vahvistukseksi ammattitaitoista KUNNOSSAPITOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereen tehtaalle. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknisen alan ammattitutkintoa kuten koneasentaja, kunnossapitoasentaja tai sähkö- ja automaatioasentaja. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidosta, mutta haluat edelleen oppia uutta ja kehittyä omalla tehtäväkentälläsi.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia kunnossapidon työtehtäviä niin tehtaan kone- ja laitekannan parissa kuin kiinteistön puolella. Tehtävät pitävät sisällään mittaus, asennus sekä huoltotehtäviä niin mekaaniselta puolelta kuin automaation saralla. 

Sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä sekä päätöksentekotaitoa vianetsintätilanteissa sekä kykyä priorisoida työtehtäviä kiireen yllättäessä. Olet oma-aloitteinen persoona ja kykenet toimimaan myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja aito kiinnostus koneisiin ja laitteisiin. Sinusta saa sitoutuneen työntekijän, joka haluaa olla mukana kehittämässä ja tehtaamme kunnossapitoa ja omaa osaamistasi. Sinulla tulee olla SETI ry:n myöntämä sähköpätevyys tai riittävästi työkokemusta kerrytettynä, jotta sen suorittaminen on mahdollista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kasvavan kansainvälisen yrityksen palveluksessa. Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan ja mukavan ja kannustavan työyhteisön.

Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi.  Laitathan hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut