Ladataan

Kuorma-autokortillinen liikennemerkkiasentaja, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 01.10.2017
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme liikennemerkkiasentajaa/kuorma-autokuskia. Työkohteet sijaitsevat ympäri Suomea. Työ on siis reissutyötä. Työtä on tarjolla pitkäksi aikaa ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävät ovat pääasiassa liikennemerkkien ja opasteiden asennustöitä. Työtä tehdään pääasiassa ulkona, joten ethän pelkää pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita. Työssä käytetään myös nosturia, mutta sen käyttö kyllä perehdytetään asiakasyrityksessä.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työtäpelkäämätöntä asennetta. Aiempi työkokemuksesi voi olla esim. tuotannon -ja tai asennustöistä, mutta tärkeintä on aktiivinen ote työn tekoon ja halu oppia uutta. C-kortti sinulta täytyy taskusta löytyä. Hakijalle on eduksi, jos osaa jo käyttää kuorma-auton nosturia.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn mukavassa työporukassa vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työkalut, jotka edesauttavat työssä menestymistä. Työtä tehdään yleensä 4 päiväisenä viikkona, joten pääset lähtemään reissusta kotiin jo torstai-iltana. 

Työ alkaa mahdollisimman pian, joten jos kiinnostuit paikasta, niin hae sitä jo tänään. Lisätietoja antaa Adeccon/Sihdin HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut