Ladataan

Kuorma-automyyjä, Seinäjoki

Perustiedot

Sijainti: Seinäjoki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 24.02.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Veho-konserni on Suomen johtava autokaupan konserni,joka toimii myös Baltiassa ja Ruotsissa. Veho perustettiin vuonna 1939 Mercedes-Benzin maahantuojaksi Suomeen. Tänä päivänä konsernilla on useita päämiehiä ja sen liiketoiminta koostuu sekä henkilöautojen että hyötyajoneuvojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja huoltotoiminnasta. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli 1 071 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä joulukuun 2015 lopussa oli 1 859. 

Veho Hyötyajoneuvot maahantuoja myy Mercedes-Benz-hyötyajoneuvoja pakettiautoista raskaisiin yhdistelmäajo neuvoihin, Setra-linja-autoja sekä Fuso Canter -mallistoa. Tuotteiden myynnistä ja huollosta vastaa oma koko maan kattava myynti-ja huoltoverkosto, joka huoltaa myös Sisu-kuorma-autoja.

Haemme nyt Veho Hyötyajoneuvoille kuorma-automyyjää lisäämään uusien ja keskiraskaiden Mercedes-Benz kuorma-autojen myyntiä Pohjanmaan alueella.

Myyjän toimipaikkana on Veho Hyötyajoneuvojen Seinäjoen toimipiste.

Arvostamme ahkeraa ja asiakaspalveluhenkista suhtautumista myyntityöhön, sopeutumista epäsäännollisiin työaikoihin, paineensietokykyä ja pitkäjänteisyyttä hoitaa asiat loppuun asti. 

Uusien tietojärjestelmien käyttäminen on sinulle tuttua.

Olet myös jo hankkinut kokemusta auto- tai konekaupasta sekä kuljetusalasta.
Haasteellisen ja antoisan myyntityön lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut ja modernin toimintaympäristön Suomen suurimmassa hyötyajoneuvojen
organisaatiossa. 

Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipalvelu Sihti Oy:stä Jyrki Silius puh. 050 4444 480.


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut