Ladataan

Kuorma-autonkuljettaja Oy Forcit Ab:lle Tuusulaan, Tuusula

Perustiedot

Sijainti: Tuusula
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 16.09.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 03.09.2018
Työsuhde loppuu: 28.02.2019
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme Oy Forcit Ab:n Tuusulan toimipisteeseen pidempiaikaiseen työsuhteeseen kuorma-autonkuljettajaa vaarallisten aineiden kuljetuksiin . Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsopimus solmitaan valittavan henkilön ja Adeccon välille.

Toivomme sinulta kuorma-auton kuljettajan ammattipätevyyttä ja digikorttia, vähintään C-luokan ajokorttia, ADR-ajolupaa (kappale- ja säiliö), suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa, nuhteetonta taustaa, positiivista ja työturvallisuuden huomioivaa asennetta sekä yli 18 vuoden ikää.

Kuorma-autonkuljettajan tehtävänkuva on monipuolinen yhdistelmä asiakaspalvelua, fyysisyyttä vaativia tehtäviä ja kuorma-autolla ajamista. Tehtäviin kuuluu muun muassa toimitusten suorittamista asiakkaille tilausten mukaisesti, tukitoimintoja varastolla sekä räjähdeainelaatikoiden kantamista työmailla sovittuihin paikkoihin. Työajat ovat välillä epäsäännöllisiä ja työpäivien pituudet vaihtelevat, joten persoonana sinun tulee olla joustava ja kärsivällinen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn, työehtosopimuksen mukaisen palkan, käyttöösi nykyaikaisen kuljetuskaluston ja edistykselliset työvälineet sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys sekä huumetesti. Hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut