Ladataan

LVI Suunnittelupäällikkö Riihimäelle, Riihimäki

Perustiedot

Sijainti: Riihimäki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 26.04.2017
Hakuaika päättyy: 31.05.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 15.05.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5h

Kuvaus

Etsimme asiakasyritykseemme LVI suunnittelupäällikköä Riihimäelle vakituiseen työsuhteeseen. Toimialoja ovat LVI- ja rakennusautomaatiosuunnittelu, talotekninen konsultointi sekä kiinteistönpidon palvelut. Asiakasyritys ei ole pelkästään suunnittelutoimisto, vaan on mukana rakentamisessa myös hankkeiden pääsuunnittelijana. Suuri osa liikevaihdosta on saneeraus ja muutostöistä Riihimäellä.

Tehtävässä Talotekniikan LVI-suunnittelijana AMK tason koulutus on vaadittu. Suunnittelijan tehtävissä MagiCAD ohjelma on sinulle tuttu, olet kattavasti lämmitys- ja energiatekniikan, vesi- ja viemäritekniikan, rakennussähkö- ja automaatiotekniikan sekä sisäilma- ja ilmastointitekniikan osaaja. 

Työkokemus: LVI suunnittelija ja LVI urakointi-kokemus on välttämätöntä. LVI järjestelmien suunnittelukokemusta suunnittelupäällikön vakanssiin tarvitaan vähintään viisi vuotta. Urakoitsijapuolelta myös projektipäällikkyys katsotaan eduksi.

Tehtävässä noudatetaan Suunnittelu- ja konsulttialan ylempien toimihekilöiden työehtosopimusta. Lähetä hakemus ja palkkatoiveesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut