Ladataan

Laadunvalvontalaborantti Oy Forcit Ab:lle, Hanko

Perustiedot

Sijainti: Hanko
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 03.09.2018
Hakuaika päättyy: 07.10.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme Oy Forcit Ab:n Hangon toimipaikalle laadunvalvontalaboranttia pidempikestoiseen työsuhteeseen. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla.

Toivomme sinulta laborantin tai teknikon tai näihin verrattavissa olevan alan koulutusta sekä työkokemusta laboratoriotehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi yleisimpien laboratoriomenetelmien hallintaa ja suunnitelmallista, huolellista sekä työturvallisuuden huomioivaa työotetta. Hyvät vuorovaikutustaidot, sujuvat ATK-taidot sekä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen auttavat myös tehtävässä suoriutumisessa.

Laadunvalvontalaborantin tehtäviin kuuluvat raaka-aineiden, väli- ja lopputuotteiden laadunvalvonta, analyysien ja testien menetelmäkehitys sekä työohjeiden laatiminen, laboratoriolaitteiden ja tuotannon mittalaitteiden kalibroinnit sekä ympäristönäytteiden analysointi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vaihtelevan työn alan johtavassa yrityksessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut