Ladataan

Laiteasentaja mekaniikkatuotteiden kokoonpanoon, Oulu

Perustiedot

Sijainti: Oulu
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 03.12.2017
Hakuaika päättyy: 14.12.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Asiakkaamme on Oulun seudulla toimiva täyden palvelun mekaniikkatalo, jonka valikoimaan kuuluvat palvelut suunnittelusta valmistukseen. 

Haemme nyt heille kokoonpanon pariin LAITEASENTAJAA.  Työt alkavat sopivat työntekijän löydyttyään ja alustava kesto on 2 kuukautta, mahdollisesti pidempään.  


Työ on tuotannon kokoonpanossa tapahtuvaa laiteasennusta. 

Toivomme hakijalta elektroniikka-, instrumentti- tai automaatioasentajan koulutusta ja kokemusta laite-/automaatioasennuksista. Mikäli sinulla on jo vahva työkokemus, myös teknikon koulutus käy. Ammatti-iältään nuoret insinöörit – tämä voisi soveltua myös teille!

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja helposti uuteen työympäristöön sopeutuva. Tehtävä edellyttää tarkkaa ja vastuullista työotetta, sorminäppäryyttä, kuvanlukutaitoa sekä tuotekehityshenkisyyttä.  Eduksi katsotaan juotostaito. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada jalka oven väliin talossa, jossa tekeminen ei varmasti ihan heti lopu kesken. Kaiken lisäksi tehtävästä maksettava palkka on erittäin kilpailukykyinen. 

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus viimeistään 14.12.2017 Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Liitä hakemukseen myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik 0401678094 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut