Ladataan

Laitosmies Toijalan Koneterä Oy:lle, Akaa

Perustiedot

Sijainti: Akaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 08.03.2019
Hakuaika päättyy: 24.03.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Toijalan Koneterä Oy:llä on pitkäaikainen kokemus terien ja teräjärjestelmien valmistuksesta ja huollosta. Toimintamme perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin, tekniseen osaamiseen, joustavaan tuotantoon sekä jatkuvaan kehitystyöhön. Pääasiallisesti toimimme mekaanisen puunjalostuksen alalla, mutta valmistamme teriä myös monien muiden materiaalien työstöön. Toijalan Koneterä Oy on perustettu vuonna 1986, perustajana Sulho Pietikäinen perheineen ja veljenpoikineen. Vuonna 1997 toteutettiin sukupolven vaihdos, jolloin Sulho Pietikäisen tilalle yrityksen johtoon siirtyi Juha Pietikäinen.

Haemme asiakkaallemme Toijalan Koneterä Oy:lle LAITOSMIESTÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Laitosmiehenä huollat työstökoneita, vaihdat laakereita ja teet yleisiä kunnossapitotehtäviä. Kunnossapitotöiden lisäksi teet myös hiontaa, johon saat hyvä perehdytyksen.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta metalliteollisuuden asennustehtävistä sekä hionnasta ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Odotamme sinulta ahkeraa ja reipasta työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn päivävuorossa vakavaraisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin tue ja hyvän perehdytyksen tehtäviin. 

Haethan tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24.2.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla hr konsultti Sanna Heikkilä puh: 0405753208. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut