Ladataan

Laitosmies asiakkaallemme FennoSteel Oy:lle , Parkano

Perustiedot

Sijainti: Parkano
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.01.2018
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

FennoSteel Oy on Pohjoismaiden suurin henkilö- ja pakettiautojen, työkoneiden pakoputkistojen sekä teollisuuden ohutseinäisten teräsputkien valmistaja.
Asiakkainamme ovat johtavat Eurooppalaiset varaosien tukkukauppiaat, jakeluketjut, komponentti-, ajoneuvo- ja työkonevalmistajat sekä liikenneturvallisuustuotteiden että rakentamisen ammattilaiset.

Haemme asiakkaallemme FennoSteel Oy:lle laitosmiestä Parkanoon.

Tehtäviin kuuluu manuaalisorvausta (esim. sylintereitä ja koneenosia). Noin puolet työnkuvan sisällöstä koostuu mm. koneiden korjaamisesta ja erilaisista vaihtelevista tehtävistä; esim. joskus tehtäväsi voi olla valmistaa metallista pöytä jollekin koneelle.

Toivomme hakijalta:
-tehtävään soveltuvaa koulutusta
-kokemusta manuaalikoneistuksesta, kuten esim. jyrsinnästä ja sorvauksesta
-hitsaustaitoa
-reipasta, joustavaa ja oma-aloitteista työskentelytapaa

Tehtävään sopiva henkilö osaa tehdä vianetsintää koneille, purkaa niitä ja selvittää mikä on vikana, sekä korjata sitten koneet kuntoon. Tämän lisäksi myös hitsaustaito on eduksi. Etsimme tiimipelaajaa, joka on avoin ja tulee hyvin porukassa toimeen. Tehtävään perehdytetään, joten hyvä työmoraali ja intoa oppia uutta ovat tärkeitä ominaisuuksia. Pystythän sitoutumaan tehtävään pitkäksi aikaa.

Työtä tehdään siistissä tehdasympäristössä ja mukavassa porukassa. Työpaikalla on loistava yhteishenki ja porukka ”puhaltaa samaan hiileen”. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Hae paikkaa pian, haastattelemme jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa HR Konsultti Teija Rauhala, puh 040 585 1920.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut