Ladataan

Leimaamo- ja pakkaajatyöntekijöitä hakusessa, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa, Espoo, Vantaa, Helsinki
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 15.08.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde loppuu: 31.12.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme pakkaamo- ja leimaamotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Viinikkalassa toimivaan tuotantolaitokseen. Työtä tehdään klo 6-14/ 14-22/ 22-7 (+ ruokatauko 30min) eli työ on kolmivuorotyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat aina vuoden 2018 loppuun.

Työtehtäviin kuuluu tuotantolaitoksen pakkaamon ja leimaamon erilaiset työtehtävät.

Odotamme hakijoilta rutiininsietokykyä, reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja sorminäppäryyttä. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielellä ja olet luonteeltasi rehti, ahkera tiimipelaaja. Työtavoiltasi olet tarkka, mutta tehokas. Edellytämme valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä. Työntekijältä vaaditaan kunnossa olevia luottotietoja ja muutenkin nuhteetonta taustaa. Työmatkojen kulkemista helpottaa, jos käytettävissäsi on oma auto tai muu soveltuva kulkuväline.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen, mielenkiintoisen työympäristön, ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit työskentelystä mielenkiintoisessa yrityksessä, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti. Voit olla myös yhteydessä HR Konsultti Emma Vuorenmaahan osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi.  Käymme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut