Ladataan

Leimaamokoneenkäyttäjä, Vantaa, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 28.08.2018
Hakuaika päättyy: 30.11.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 03.09.2018
Työsuhde loppuu: 31.12.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40

Kuvaus

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme leimaamotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Viinikkalassa toimivaan tuotantolaitokseen. Työtä tehdään klo 6-14/ 14-22/ 22-7 eli työ on kolmivuorotyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat vuoden 2018 loppuun.

Työtehtäviin kuuluu tuotantolaitoksen leimaamon erilaiset työtehtävät, kuten leimaamokoneen kanssa työskentely.

Odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja sorminäppäryyttä. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielellä ja olet luonteeltasi rehti, ahkera tiimipelaaja. Työtavoiltasi olet tarkka, mutta tehokas. Edellytämme valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä. Työntekijältä vaaditaan kunnossa olevia luottotietoja ja muutenkin nuhteetonta taustaa. Tekninen tausta katsotaan eduksi. Työmatkojen kulkemista helpottaa, jos käytettävissäsi on oma auto tai muu soveltuva kulkuväline.

Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen, mielenkiintoisen työympäristön, ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit työskentelystä mielenkiintoisessa yrityksessä, jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti. Voit olla myös yhteydessä HR Konsultti Emma Vuorenmaahan osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi.  Käymme hakemuksia jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut