Ladataan

Liiketoimintapäällikkö (sijaisuus), Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 06.02.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 15.03.2017
Toimiala: Talous
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Tampere-talo on sisällöltään Suomen monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus, joka tuottaa vuosittain lähes 700 erilaista tapahtumaa oopperasta ja balettivierailuista lastenkulttuuriin, rock- ja pop-konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin, seminaareihin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Tampere-talon liikevaihto ja muut tuotot ovat vuosittain n. 14 miljoonaa euroa, ja sen lähes 700 tapahtumassa käy vuosittain n. 355 000 kävijää. Talossa on vieraillut historiansa aikana 7,2 milj. erillistä kävijää. Nyt käynnissä olevan toiminnallisen uudistushankkeen myötä Tampere-taloon rakennetaan uutta sekä remontoidaan vanhaa. Tove Janssonin originaaliteoksista koostuva maailman ainoa ja ensimmäinen Muumimuseo avataan Tampere-talon tiloissa 17. kesäkuuta 2017 Tampereen taidemuseon toimesta. Uudistushankkeen yhteydessä Talossa on avattu myös uusia tapahtumatiloja, ravintolapalveluita, myymälä sekä mm. Tove Janssonin kirjallisesta tuotannosta koostuva Muumimuseon lukukirjasto.
 
 
Uudistuva Tampere-talo hakee joukkoonsa tapahtumien, kulttuurin ja ihmisten kohtaajia, jotka loistavat ammatissaan ja vakuuttavat asiantuntijuudellaan.
 
Yritysasiakkaat-liiketoimintayksikköön haetaankin
 
LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖÄ (sijaisuus)
 
Positiivisena ja ratkaisukeskeisenä liiketoimintapäällikkönä johdat intohimoisella ja sitoutuneella työskentelyotteella Tampere-talon Yritysasiakkaat-liiketoimintayksikköä, joka on yksi talon ydintoiminnoista. Tehtävässä vastuualueisiisi kuuluvat kokous- ja kongressimyynti, näiden ravintolamyynti, markkinointi ja viestintä sekä tekninen myynti. Roolin menestyksekäs hoitaminen edellyttääkin yritysasiakasmyynnin syvällistä substanssiosaamista, myynnin ja markkinoinnin monipuolista työkokemusta, kiinnostusta tapahtumien järjestämiseen sekä catering-tyylisen ravintolatoiminnan alati muutoksessa olevaan toimija- ja toimintakenttään.

Liiketoimintapäällikkönä toimit esimiehenä yksikössä. Esimiehenä huolehdit yksikkösi riittävästä resursoinnista sekä henkilöstön hyvinvoinnista, mikä edellyttää tiivistä vuorovaikutusta omien välittömien alaisten sekä yksikön muun henkilöstön kanssa. Toimit Tampere-talon liiketoiminnan johtoryhmän sekä sisäisen johtoryhmän jäsenenä ja olet vastuussa liiketoiminta-alueen sisäisistä tiimeistä.

Edellytämme sinulta:

- laajaa asiakaskunnan ja sen piirteiden tuntemusta, tapahtumajärjestämisen prosessien ymmärrystä sekä liikkeenjohdon tuntemusta

- suomen kielen ja vähintään hyvää englannin kielen taitoa

- hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja

- tietotekniikan osalta talon asiakashallintaohjelman ja varausjärjestelmän hallintaa ja kehittämisnäkemystä sekä tavallisimpien tietokoneohjelmien hyvää hallintaa.

-tehtävään soveltuva koulutus on yliopistotason tutkinto tai vastaavat tiedot

Tehtävän hakuaika päättyy 6.2.2017. Kyseessä on vuoden mittainen sijaisuus. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Konkka, p. 050 354 6980.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut