Ladataan

Logistiikka-assistentti, Hämeenlinna

Perustiedot

Sijainti: Hämeenlinna
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 19.04.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 02.05.2019
Työsuhde loppuu: 30.11.2019
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5H

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme, Tammer Brands Oy:lle logistiikka-assistenttia. Hämeenlinnassa sijaitseva yli 30 000m2:n moderni logistiikkakeskus on vuonna 1954 perustettu, yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä.

Logistiikka-assistentin toimenkuva on monipuolinen ja sisältää erilaisia logistiikan tehtäviä sekä toimistossa että varaston puolella.  Työtehtäviin kuuluu  vahvasti asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostilla, vastaanoton tehtäviä sekä laadunvalvontaa. 

Työ tapahtuu arkisin 8-16 välillä Hämeenlinnan moreenissa sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa. Työssä arvostetaan joustavuutta työaikojen suhteen, mahdollisuus myös iltavuoroihin.  Työ on alkuun sijaisuus, mutta sinulla on mahdollisuus pitkään ja vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa Toukokuun alussa.

Sinulla on ongelmanratkaisukykyä, sekä osaat toimia rajapinnassa asiakkaiden että asiakasliikkeiden kanssa. Olet huumorintajuinen ja tulet tiimissä hyvin toimeen.

Tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja, osaat tavallisimmat MS Office ohjelmat ja osallistut tietojärjestelmäkoulutuksiin. Kielitaito suomi ja sujuva englanti.  Logistiikan tai kaupallisen alan koulutus tai kokemus katsotaan eduksi.

Jos tunnistit näistä itsesi, hae heti, sillä paikka täytetään heti, oikean henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään toukokuun alussa.  Hae paikkaa www.sihti.fi sivujen kautta!

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut