Ladataan

Logistiikkakoordinaattori, Kajaani

Perustiedot

Sijainti: Kajaani
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 20.01.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme logistiikkakoordinaattoria Kajaaniin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Logistiikkakoordinaattorina työtehtäviäsi ovat mm. Analysaattori- ja Measurement laitteiden ja varaosien tilausten käsittely, toimitusaikojen ja tilausten sisällön selvittäminen sekä tilausten vahvistaminen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu vientihuolinta ja laskutus, vientilähetysten hoitaminen ja kuljetusten järjestäminen, rahtikirjojen ja vientidokumenttien laatiminen, remburssilähetysten hoitaminen sekä vientilähetysten laskuttaminen.

Edellytämme hakijalta kaupallisen alan koulutusta tai vastaavaa koulutusta. Alan työkokemus ja tietotaito katsotaan eduksi.

Omaat hyvän suomen, että englannin suullisen ja kirjallisen taidon.
Työskentelet sujuvasti asiakaspalvelutiimissä, olet oma-aloitteinen ja huolellinen sekä sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä huipputeknologia ja -osaajien parissa sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja tehtävääsi oman osaamisen mukaisesti.

Oletko etsimämme kielitaitoinen logistiikkaosaaja? Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa: 
Rekrytointipalvelu Sihti Oy 
Pasi Pellikka 050 444 4466
pasi.pellikka@sihti.fi


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut