Ladataan

Logistiikkatyöntekijä teollisuuteen Tampereelle , Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 25.08.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ opintovapaan sijaisuuteen. Työ alkaisi sopimuksen mukaan elo-syyskuussa ja kestää noin 8 kuukautta.

Sinulla on taustalla tehtävään sopiva koulutus tai olet kerryttänyt kokemusta monipuolisista logistiikan työtehtävistä kuten tavaranvastaanotosta sekä lastauksesta. Olet käyttänyt trukkia työssäsi, erityisesti vastapaino sekä nelitie katsotaan eduksesi. Myös työturvallisuuskortti sekä trukkikortti katsotaan eduksesi tässä haussa.

Olet osa ison kansainvälisen yrityksen varaston tiimiä. Työskentelet asiakasyrityksen logistiikassa, otat vastaan tavaraa ja hoidat hyllytystä sekä keräilyä ja lähetystoimintoja. Käytössäsi on sekä vastapaino että nelitietrukki. Tarvittaessa trukin käyttö koulutetaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään ison teollisuusyrityksen varastolla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa heti.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.