Ladataan

Logistiikkatyöntekijä, automaation laitekäyttäjä, Sipoo

Perustiedot

Sijainti: Sipoo
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 07.03.2018
Hakuaika päättyy: 30.04.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 19.03.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Haemme yhteistyössä Inex Partnersin kanssa logistiikkatyöntekijöitä automaation laitekäyttäjiksi. Tässä on mahdollisuutesi työllistyä uusimman teknologian näköalapaikalle vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa Sipoossa.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta tekniikkaa ja automaatiota kohtaan. Teknisen alan koulutus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi. Arvostamme hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä, vastuullista ja oma-aloitteista otetta työtä kohtaan. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä työskennellä korkeissa paikoissa ja eri lämpötiloissa. Vuorovaikutustaidot ovat tässä työssä tärkeät, joten sujuva suomen kieli ja englannin kielen perusosaaminen ovat välttämättömiä.

Työtehtävät sisältävät varastoautomaation laitteiden käyttöä ja prosessien valvontaa. Työssäsi huolehdit omista vastuualueistasi sekä pääset ratkaisemaan mahdollisia häiriö- ja vikatilanteita.

Tarjoamme sinulle työn alan uusimman teknologian parissa. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Inexillä saat mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ja vastuitasi myös pitkällä tähtäimellä. Vakituinen työsuhde sisältää kilpailukykyisen palkan lisäksi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Adecco toimii yhteistyökumppanina rekrytoinneissa, mutta valitut henkilöt solmivat vakituisen työsuhteen suoraan Inexin kanssa. Hae nopeasti, haastattelemme jatkuvasti haun aikana!

Lisätietoja tehtävästä voit tarvittaessa kysyä HR-konsultilta Emma Vuorenmaalta, emma.vuorenmaa@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut