Ladataan

Logistiikkatyöntekijä, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 21.08.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

NMC Cellfoam Oy on johtava solumuovien ja kumien jatkojalostaja Scandinaviassa. NMC Cellfoam Oy kuuluu kansainvälisen NMC konsernin Converting liiketoiminta-alueeseen, joka koostuu neljästä yhtiöstä: NMC Cellfoam Oy, NMC Cellfoam AB, NMC Norge AS ja Sundquist Components AB. Yrityksen toiminta on ISO 9001, ISO/TS 16949 ja ISO 14001 sertifioitua.

Suomen toimipiste NMC Cellfoam Oy sijaitsee Tampereella. Nykyaikaisessa tehtaassa on valmiudet täyttää korkeat asiakasvaatimukset ja odotukset. Yrityksen tuotanto soveltuu tehokkaasti sekä suurten valmistuserien että yksittäisen tuotteen valmistamiseen. Toimitusketjusta huolehtii yrityksen ammattitaitoinen SupplyChain ja Service Center henkilöstö. NMC Cellfoam huolehtii siitä, että asiakkaan odotukset täyttyvät, olipa tarve sitten mikä tahansa. 

Haemme asiakkaallemme NMC Cellfoam Oy:lle Tampereelle varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja työ on vuorotyötä.  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian. Henkilö työllistyy suoraan NMC Cellfoam Oy:lle.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu saapuvan tavaran vastaanotto, tarkastus ja purku. Saapuva tavara kirjataan tietojärjestelmään ja huolehditaan myös lähetteiden ja rahtikirjojen arkistoinnista.

Yksi olennainen osa työnkuvaa on myös materiaalien toimitus työpisteisiin ja niiden palauttaminen varastoon. Tämä osaltaan mahdollistaa tuotannon kitkattoman toiminnan.  Iltavuorossa tehtäviin kuuluu myös lähtevän tavaran lastaaminen.

Muita päivittäisiä tehtäviä ovat mm. varastojen ylläpito ja järjestys, sekä siisteydestä huolehtiminen. Varastotyöntekijä huolehtii roska-astioiden tyhjennystilausten tekemisestä. Myös porttien ja ovien lukitukset/avaamiset kuuluvat tehtäviin.

Toivomme hakijalta:
-	logistiikka-alan koulutusta
-	aiempaa työkokemusta varastotyöstä
-	trukinajotaitoa
-	ripeätä ja reipasta työotetta, unohtamatta hyvää työmoraalia
-	joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-	osaathan myös kommunikoida englanniksi ja tulet hyvin toimeen erilaisten 
        ihmisten kanssa

Hae rohkeasti paikkaa, mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta. Tärkeintä on, että olet varustettu hyvällä asenteella, halukas oppimaan uutta työssäsi ja sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Olethan myös työskentelytavaltasi tarkka ja paineensietokykyinen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa työskennellään tiiminä tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtäväsi varastomiehenä on tärkeä, sillä vastaat omalta osaltasi tuotannon sujuvuudesta toimittamalla oikeat materiaalit ajallaan oikeaan paikkaan.

Aloitamme haastattelut heti, joten hae paikkaa heti tänään. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Teija Rauhala, puh. 040 585 1920, teija.rauhala@adecco.fi


Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme
todellisiin täysosumiin!


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut