Ladataan

Logistiikkatyöntekijöitä, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere, Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika alkaa: 14.02.2018
Hakuaika päättyy: 08.04.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme Metso Minerals Oy:lle oma-aloitteisia ja reippaita 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin varaston työtehtäviin. 

Tehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily, tuloutus ja hyllytys, kuorman purku ja lastaus sekä muut yleiset varaston työtehtävät. Tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtävässä työskennellään kahdessa vuorossa ja työt alkavat mahdollisimman pikaisesti. Työn arvioitu kesto on vähintään kesään 2018 saakka.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista varaston tehtävistä sekä trukin ajotaitoa. Kokemus SAP:in käytöstä on etu, mutta tärkeämpää on reipas ja oma-aloitteinen asenne. Etsimämme henkilö on vastuullinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla on hyvä pelisilmä työtehtävien priorisoinnin suhteen. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti - toivomme, että se sinulta löytyy jo, tai pystyt sen suorittamaan ennen töiden aloitusta.

Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus mahdollisimman pian! 

Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätöliiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin. Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut