Ladataan

Logistiikkatyöntekijöitä, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 16.09.2018
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme Metso Minerals Oy:lle oma-aloitteisia ja reippaita 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin varaston työtehtäviin. 

Tehtäviin kuuluvat tuotteiden keräily, tuloutus ja hyllytys, kuorman purku ja lastaus sekä muut yleiset varaston työtehtävät. Tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtävässä työskennellään kahdessa vuorossa ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Työn arvioitu kesto on vähintään 6 kuukautta.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista varaston tehtävistä sekä trukin ajotaitoa. Kokemus SAP:in käytöstä on etu, mutta tärkeämpää on reipas ja oma-aloitteinen asenne. Etsimämme henkilö on vastuullinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolla on hyvä pelisilmä työtehtävien priorisoinnin suhteen. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti. Mikäli sinulta ei sellaista löydy jo taskustasi, olemme valmiit osallistumaan kortin suorittamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi.

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Tarjoamme laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Ainutlaatuinen osaamisemme ja innovatiiviset ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, vähentämään riskejä ja parantamaan kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa vuonna 2017. Metsolla on yli 12 000 työntekijää yli 50 maassa.


Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut