Ladataan

Lujuuslaskija komposiittirakenteiden pariin, Keuruu

Perustiedot

Sijainti: Keuruu, Kotka, Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 30.09.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Matricomp Oy on valmistustekniikan ja suunnittelun huipputalo, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa tuotekehityksen vaiheissa. Kokonaisuus alkaa ideasta ja loppuu valmiiseen tuotteeseen.

Alan parhaat työkalut ja terävimmät ammattilaiset ovat palveluksessasi. Työn tuloksena syntyneitä tuotteita on käytössä erittäin haastavissa teollisuuden prosesseissa ympäri maailman. Hallitsemme huippumateriaalit, eivätkä vaikeimmatkaan sovellukset ole meille ylivoimaisia. Katso lisätietoja: www.matricomp.fi

Etsimme asiakkaallemme koneteknisen tuotekehityksen kansainvälisiin kärkihankkeisiin komposiittirakenteet tuntevaa LUJUUSLASKIJAA.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus kuten diplomi-insinööri sekä hyvä materiaalituntemus, erityisesti lujitemuovien ja metallien saralla. Lujuus- tai törmäystarkastelu ovat sinulle tuttua. Sinulla on ymmärrystä myös laskennan ulkopuolelta ja kykenet analysoimaan tuloksia sekä perustelemaan ratkaisusi. Olet kerryttänyt kokemusta myös projektinhallinnan puolelta. Persoonaltasi olet yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka haluaa jatkuvasti kehittää niin yritystä kuin itseäänkin.


Tulet suorittamaan yrityksen haastaviakin lujuuslaskenta-tehtäviä itsenäisesti. Tuot oman ammattitaitosi yrityksen kehitykseen ja asiakashankkeisiin. Teet työtäsi tämän päivän laadukkailla työvälineillä, Solid Works, Nastran ja ANSYS ovat sinulle tuttuja. Haluat olla mukana kehittämässä kansainvälisiä hankkeita alan kärjessä. Olet innostunut uudesta ja kokeilet rohkeasti uusiakin toimintatapoja.
Tarjoamme sinulle näköalapaikan, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi edelleen alan huipulle. Taustalle saat kovan luokan tiimin, ajantasalla olevat työvälineet ja modernin työympäristön.  Työpaikkasi voi sijaita esimerkiksi Keuruun, Kotkan tai Tampereen alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon konsultti Tiinaleena Anttila tel. 050 386 9841 tai Matricomp Oy:n CEO Antti Elo tel +358 44 203 6196 (24.8 klo 15-17 tai 29.8 klo 9-11).

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.