Ladataan

Sähköasentaja - Lukkoseppä, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 27.10.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Rakentaminen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5h/vko

Kuvaus

Haemme suorarekrytointina AM lukkoaseman kirjoille sähkötaustaista lukkoseppää Tampereelle. Sähköalan tausta on edellytys, sillä heikkovirtasennuksista tulee olla ymmärrys valmiiksi. Muuten tehtävään kuuluu perehdytyksen lisäksi tarvittavia koulutuksia. Tehtävä edellyttää turvasuojaajakorttia, kortti haetaan tehtävään valitulle henkilölle. 
  
Toivomme sinulta: 
-	Aiempaa kokemusta heikkovirta-asennuksista
-	Aiempaa työkokemusta rakennuksilta
-	Itsenäistä, vastuullista ja oma-aloitteista otetta työhön 
-	Kokemusta urakkatyöstä
-	Vähintään B-ajokorttia

Tehtäviisi kuuluu: 
Lukkoseppänä tehtäviisi kuuluu monipuoliset asennukset kiinteistöturvallisuuteen liittyen. Työhön kuuluu mm. lukitus-, oviautomatiikka-, palonsulkujärjestelmien asennuksia, sekä kyseisten järjestelmien huoltoa. Kohteet ovat vaihtuvia.  
  
Tarjoamme sinulle: 
AM-lukkoasemalla pääset kehittämään ammattitaitoasi osaavassa ympäristössä. AM lukkoasema on valittu mm. kauppalehden vuoden 2016 menestyjäyritys sertifikaatin saajaksi. Sertifikaatti kertoo vakiintuneesta toiminnasta ja vakaasta kasvukehityksestä. Soita ja kysy lisätietoja Tampereen Sihdiltä Joonas Vuoriselta, p. 050 444 4417, joonas.vuorinen@sihti.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta, tai soittamalla/laittamalla sähköpostia. 
  
Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin! 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut