Ladataan

Lumityöntekijät Kotkaan ja Kouvolaan, Kouvola

Perustiedot

Sijainti: Kouvola
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 01.02.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Kotkaan ja Kouvolaan lumityöntekijöitä. Työt alkavat heti Sopivien henkilöiden löydyttyäa kestävät arviolta maaliskuun loppuun. Työnkuvaan ja työsuhteen pituuteen on mahdollista vaikuttaa omalla osaamisella ja asenteella. Työpäiviä sinulle kertyy lumitilanteen mukaan ja työajat vaihtelevat runsaasti.

Hyvä asenne on tässä tehtävässä erittäin suuressa roolissa. Työajat sijoittuvat usein aikaiseen aamuun tai yöhön. Työpäivä voi olla kestoltaan 4 tuntia tai jopa 10 tuntia. Toivomme hakijoilta voimassa olevaa ajokorttia, sillä työajat voivat olla haastavia julkisilla kulkuvälineillä liikkumiseen. Joihinkin kohteisiin liikkuminen edellyttää myös mahdollisuutta autolla liikkumiseen.

Odotamme hakijoilta vastuullisuutta ja itseohjautuvuutta. Nopea oppimiskyky, työturvakortti ja erilaisten koneiden ajotaito luetaan eduksi tehtävää hakiessa.

Tehtäviisi kuuluu erilaisissa ympäristöissä tehtävien lumitöiden lisäksi työnkuva sisältää esimerkiksi hiekoitustyötä. Kevään tullessa työnkuva voi mahdollisesti muuttua viheralueiden hoitoa ja hiekannostoa sisältäväksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haasteellisen tehtävän monipuolisessa työympäristössä. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omalla toiminnalla työsuhteesi pituuteen sekä työnkuvaan tulevaisuudessa. Asiakkaallamme pääset työskentelemään mukavassa työympäristössä ja hyvässä työporukassa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt alkavat heti ensimmäisten lumisateiden saavuttua, joten haethan tehtävää heti, mutta viimeistään 1.2. Tehtävään voit hakea myös lähettämällä CV:si osoitteeseen adecco.kotka@adecco.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Sami Mentula, 040 3582035.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut