Ladataan

Lumityöntekijöitä Tuusulaan, Tuusula

Perustiedot

Sijainti: Tuusula
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 28.02.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Asiakkaamme kiinteistönhoitoalalla hakee kauttamme apuja tulevalle lumisesongille 2016-2017. Työtehtäviin kuuluu käsin tehtävät lumityöt sekä hiekotus ( rappujen edusta jne ).

Työ on keikkaluonteista lumisateiden mukaan. Työhön kutsutaan lumiennusteiden mukaisesti yleensä edeltävänä iltana tai jopa päivän aikana samalle illalle jos tilanne niin vaatii.

Työtä tehdään pareittain, lähtö varikolta Tuusulasta aamulla varhain ja työtä on tarjolla lumen määrän mukaisesti. Lunta tulee kaikkina viikonpäivinä joten myös viikonloppuisin töitä tarjolla.

Varikolle on vaikea päästä julkisilla, varsinkin aamulla varhain joten oman auton käyttö työmatkoja varten on edellytys. Lisäksi vaaditaan suomenkielen taitoa, hyvää kuntoa ja intoa reippailla heti aamusta.

Palkkauksena Kiinteistöpalvelualan tes palkka + mahdollisest lisät.

Vaikkakin vielä aurinko paistaa ja on lämmintä ennakoi jo nyt tulevaa talvikautta ja petaa itsellesi oiva keikkaluontoinen työ esim. opintojen oheen.

Laita pikaisesti hakemus tai soita ja kysele lisää. Rekrytointipalvelu SIhti Oy / Susanne Gustafsson arkisin 8-16.00 tai susanne@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut