Ladataan

Maastosuunnittelija Sähköverkkopalvelut-yksikköön, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 30.07.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Tampereen Vera Oy on palveluyhtiö, jonka liiketoiminnan ydin on sähkö- ja ulkovalaistusverkkojen sekä liikennevalojen rakentaminen ja kunnossapito sekä energianmittauspalvelut. Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla, mutta projektitoimintaa meillä on koko Suomessa. Liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on noin 100 sähköalan huippuammattilaista. Tampereen Vera Oy on osa Tampereen Sähkölaitos -konsernia. Veran toimitilat sijaitsevat Hervannassa.

Veran liiketoiminnan kasvaessa, haemme nyt uuteen tehtävään asennustyöhön osallistuvaa 

MAASTOSUNNITTELIJAA Sähköverkkopalvelut-yksikköön.	

Pääasiallisimpiin tehtäviisi kuuluvat maastosuunnittelu sekä monipuoliset verkon rakennukseen liittyvät asennustehtävät. Teet tiivistä yhteistyötä maanomistajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Työtehtäviisi sisältyy lisäksi liittymä- ja muu maastosuunnittelua, sopimusten tekemistä maanomistajien kanssa sekä dokumentointia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta (esim. sähköasentaja) sekä kokemusta sähköverkon rakentamisesta. Vastuuntuntoisena henkilönä huolehdit asiakasvaatimusten toteutumisesta ja hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta onnistut erilaisissa neuvottelutilanteissa. 
Pystyt luontevasti vaihtamaan roolia tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativista suunnittelutehtävistä asennustehtäviin työmaalle. Trimblen ja Headpowerin käyttökokemus katsotaan eduksesi ja opettelet mielelläsi uusia ohjelmia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä hienon mahdollisuuden päästä osaksi Veran kehittyvää organisaatiota. Työnantajana haluamme toimia henkilöstömme suuntaan kuten asiakkaillemmekin, luotettavasti ja vastuullisesti. Meillä on pitkä kokemus ja panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. 

Lisätietoja tehtävästä antavat ti 17.7.  ja 25.7. klo 8-10 Veralla maastosuunnitteluvastaava Rene Kakkonen, puh. 040 720 0755 sekä 16.7. alkaen Adeccolla Tiinaleena Anttila 050 386 9841.

Hae tehtävää 30.7.2018 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.sihti.fi. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut