Ladataan

Makkarantekijöitä kesätöihin, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 16.04.2019
Hakuaika päättyy: 31.05.2019
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Työsuhde alkaa: 16.04.2019
Työsuhde loppuu: 31.08.2019
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5

Kuvaus

Hei, etsitkö kesätöitä? Pidätkö makkarasta? Oletko aina miettinyt, miten makkaroita valmistetaan? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan parhaalta paikalta makkaran valmistuksen salat kun etsimme asiakasyrityksellemme useita MAKKARANTEKIJÖITÄ. Tehtävässä osallistut makkaranteon alkutuotantoon ja saat mahdollisuuden osallistua kesän suurimman herkun valmistukseen.

Työssä pärjätäksesi riittää, kun sinulta löytyy reipasta otetta työntekoon, rutiininsietokykyä, sorminäppäryyttä, omaat hyvän fyysisen kunnon, olet täysi-ikäinen ja olet motivoitunut kohtaamaan uusia haasteita ja oppimaan uutta. Aikaisempi kokemus elintarviketyöntekijäntyöstä ja hygieniapassista katsotaan eduksi, mutta ei eivät ole välttämättömiä. Työhön perehdytetään kaikki uudet tekijät.

Työpaikka sijaitsee Vantaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja työ on 2-vuorotyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät elokuun loppuun asti. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si heti, koska täytämme paikat jo haun aikana. Voit olla suoraan yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia ville.kivimaki@adecco.fi tai soittamalla puh. 0408483544. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut