Ladataan

Markkinointisuunnittelija, Punkalaidun

Perustiedot

Sijainti: Punkalaidun
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 17.05.2017
Hakuaika päättyy: 31.05.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

SHT-tukku toimii kahdella toimialalla – tuotemerkillä Selja T. kukka- ja sisustustarvikkeiden tukkukauppana (Suomen suurin) sekä SHT- merkillä hautaustarviketoimialalla (Suomen suurin ja ainoa merkittävä kotimainen valmistaja). Asiakkaitamme ovat mm. kukkakaupat, hautaustoimistot, puutarhamyymälät, sisustustarvikeliikkeet, ja henkilöstöravintolaketjut.  Yhtiöön kuuluu myös Seita Wood-niminen erikoispuusepäntehdas, joka tekee sopimusvalmistuksena mm. koulujen ja päiväkotien kalusteita. Meillä on töissä noin 135 hlöä ja näistä noin 100 Punkalaitumella, jossa sijaitsee pääkonttorimme ja tehtaamme.

Haemme MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA vastaamaan markkinoinnin ja viestinnän käytännön suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta. 
	
Tehtäviisi kuuluu Selja T. –verkkokaupan kehittäminen ja markkinointi sekä SHT-verkkosivujen kehittäminen ja ylläpito (Wordpress). Olet mukana kampanjoiden ideoinnissa ja toteutuksessa. Meillä on oma ministudio, joten tuotteiden valokuvaus ja kuvankäsittely ovat sinulle tuttua. Osaat toimia myös yhteistyössä mainostoimiston ja muiden sidosryhmien kanssa. 

Odotamme sinulta kokemusta erityisesti verkkokaupasta ja vastaavista markkinointitehtävistä. Sinulta löytyy myös paljon innostusta ja visuaalista silmää sekä tehtävään soveltuva koulutus. Osaat hyödyntää myös sosiaalisen median työkaluja.  Tarjoamme huippumukavan ja kehityshaluisen työyhteisön Punkalaitumella alan markkinajohtajan palveluksessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon Jussi Ylönen, puh.  046 8760313 tai jussi.ylonen@adecco.fi

Voit laittaa hakemuksen palkkatoiveineen Sihti.fi-sivujen kautta 31.5.2017 mennessä.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut