Ladataan

Markkinointisuunnittelija, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 30.11.2016
Hakuaika päättyy: 14.12.2016
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus


Tervetuloa töihin Tampereen Sähkölaitos -konserniin! Saat 390 uutta työkaveria konsernissamme ja pääset palvelemaan suurta määrää kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan näköalapaikalta. Saat työskennellä monipuolisten energiatuotteiden parissa ja autat omalla panoksellasi tekemään asiakkaidemme arjen helpommaksi. 

Nyt etsimme Asiakkuudet-yksikköön

MARKKINOINTISUUNNITTELIJAA

Markkinointisuunnittelija toimii markkinointipäällikön apuna kuluttaja- ja yritysmarkkinoinnissa. Hänen tehtävänsä on koordinoida ulkoista ja sisäistä markkinointiviestintää yhdessä kollegoiden ja mainostoimiston kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolista kokemusta markkinointiviestinnästä ja näkemystä erityisesti sosiaalisen median ja muun digitaalisen markkinoinnin hyödyntämisestä. Arvostamme oivaltavaa visuaalista ja kirjallista osaamista. 

Markkinointisuunnittelija on mukana Sähkölaitoksen markkinointikampanjoissa ja vastaa myös niiden toteuttamisesta. Työssä on tärkeää ymmärtää markkinoinnin ja myynnin kiinteä yhteys sekä osata toimia hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.12.2016 mennessä www.sihti.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Ylönen, puh. 046-876 0313, jussi.ylonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut