Ladataan

Materiaalikoneenkuljettaja Kontiomäkeen , Kajaani

Perustiedot

Sijainti: Kajaani
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 18.08.2019
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Fin-Terpuu Oy:lle ammattitaitoista materiaalikoneenkuljettajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta raakapuunlastauksista, sekä kykyä toimia tiukassa aikataulussa. Työtehtävät sisältävät myös koneiden ja laitteistojen perushuoltoja, sekä lastausilmoituksien laatimisia. 

Mikäli sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta raakapuunlastauksesta, materiaalikoneista, puukurottajista, sekä koneiden huoltotaitoa ja vastuullisuutta, olet etsimämme henkilö. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hyviä IT-käyttötaitoja, sekä aikaisempaa kokemusta esimerkiksi LogForce järjestelmästä. 

Tarjoamme pitkäaikaisen työn perinteikkäässä ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi. 

Fin-Terpuun toimintaympäristönä ovat sahat, sellu- ja paperitehtaat, vaneritehtaat, raakapuuterminaalit, rautatieterminaalit sekä satamat.

Fin-Terpuun kymmenien vuosien kokemus ja ammattitaito puunjalostusteollisuudesta, satamien ja terminaalien sisäisistä kuljetuksista sekä vesitiekuljetuksista mahdollistaa laajan palvelutuotannon. 

Haastattelemme henkilöitä jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja antaa:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Pasi Pellikka 050 444 4466 ja
Ville Pikkarainen 050 444 4482

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut