Ladataan

Mekaaninen asentaja, Parkano, Parkano

Perustiedot

Sijainti: Parkano, Parkano
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.01.2018
Toimiala: Teollisuus

Kuvaus

Haemme asiakkaallemme Parkanoon mekaanista asentajaa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja liittyvät teollisuuskoneiden- ja laitteiden huolto-, asennus ja kunnossapitotehtäviin.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työteliästä asennetta. Olet kiinnostunut tekniikasta ja haluat tehdä töitä käsilläsi. Työskentelet itsenäisesti ja työsi tulos on laadukasta. Kokemus asennustyöstä on tietysti hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn nykyaikaisissa tiloissa, osana mukavaa työporukkaa. Työ on kokoaikatyötä, jota tehdään toistaiseksi päivävuorossa.  Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä sittemmin suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa Adeccon HR Konsultti Teija Rauhala, puh. 040 585 1920 tai teija.rauhala@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.