Ladataan

Mekaaninen kunnossapitoasentaja Saint-Gobainille, Hyvinkää

Perustiedot

Sijainti: Hyvinkää
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika alkaa: 13.03.2017
Hakuaika päättyy: 26.03.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhde alkaa: 03.04.2017
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40

Kuvaus

Haemme nyt kahta kunnossapitoasentajaa mekaaniseen kunnossapitoon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Toivomme sinulta kone- ja metallialan koulutusta tai muuten hankittuja vastaavia tietoja. Arvostamme  kokemusta koneiden ja laitteiden asennuksesta, hitsaustaitoa sekä pneumatiikka- ja hydrauliikkaosaamista. Sähköalan osaaminen katsotaan myös eduksesi. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten sujuva englanninkielentaito katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, joustava ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä kunnossapitoamme osana ammattitaitoista tiimiä. 

Tehtäviisi kuuluu ISOVERin Hyvinkään tehtaan tuotannon huolto- ja kunnossapitotehtävät, koneiden ja laitteiden asennukset ja korjaukset, käytön- ja kunnonvalvonnan mittaukset sekä ennakkohuollon ja voiteluhuollon tehtävät.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn osana kansainvälistä Saint-Gobain-konsernia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Hae tehtävää oheisen linkin kautta 26.3.2017 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Kysymyksiin vastaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin p. 040 632 6465 tai anita.fokin@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut