Ladataan

Mekaanisia asentajia, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 13.12.2017
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme Metso Minerals Oy:lle, MEKAANISIA ASENTAJIA murskainten kokoonpanotehtäviin.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta mekaanisesta asennuksesta ja soveltuvaa koulutusta. Arvostamme myös hydrauliikkaosaamista, reipasta työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti - toivomme, että se sinulta löytyy jo, tai pystyt sen suorittamaan ennen töiden aloitusta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus mahdollisimman pian! 


Metso on maailman johtava kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätöliiketoiminnan teollisuusyritys. Tietotaitomme, asiantuntijamme ja edistykselliset ratkaisumme tuovat kestävää tehokkuuden ja kannattavuuden parannusta asiakkaidemme liiketoimintoihin. Turvallisuus on meille ykkösasia. Tuotevalikoimamme koostuu kaivos- ja maarakennusalan laitteista ja järjestelmistä sekä teollisuusventtiileistä ja venttiiliohjaimista. Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien kuluessa kertyneeseen prosessiosaamiseen ja mittavaan palveluvalikoimaan. Niitä tukevat maailmanlaajuinen, yli 90 huoltokeskuksen verkostomme, tuhannet palveluammattilaisemme ja laaja logistiikkaverkostomme. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa. Metso palvelee asiakkaitaan noin 14 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa.
        

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut