Ladataan

Mekaanisia asentajia, Tampere

Perustiedot

Sijainti: Tampere
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 29.07.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme Metso Minerals Oy:lle, 

MEKAANISIA ASENTAJIA murskainten kokoonpanotehtäviin. 

Tuotantotiimiä vahvistetaan nyt usealla tekijällä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat vähintään puolen vuoden ajan, mahdollisesti pidempäänkin. Työ on 2-vuorotyötä. 

Toivomme Sinulta alalle soveltuvaa koulutusta sekä mielellään jo aikaisempaa kokemusta mekaanisesta asennuksen tehtävistä. Arvostamme reipasta työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävässä vaaditaan työturvallisuuskortti. Mikäli sinulta ei sellaista löydy jo taskustasi, olemme valmiit osallistumaan kortin suorittamisesta aiheutuviin kustannuksiin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn maineikkaassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. 

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.  Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus mahdollisimman pian! 

Metso kuuluu alallaan maailman johtaviin teollisuusyrityksiin. Tarjoamme laitteita ja palveluja luonnonvarojen kestävään käsittelyyn ja virtaukseen kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys- ja prosessiteollisuudessa. Ainutlaatuinen osaamisemme ja innovatiiviset ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, vähentämään riskejä ja parantamaan kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa vuonna 2017. Metsolla on yli 12 000 työntekijää yli 50 maassa.

Lisätietoja paikasta antaa Junior HR Consultant Sofia Lavaste, sofia.lavaste@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut