Ladataan

Mittamies Kajaaniin, Kajaani

Perustiedot

Sijainti: Kajaani, Kuopio, Rovaniemi, Oulu, Jyväskylä, Sotkamo
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.08.2019
Toimiala: Kaivos
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme, Infrasuunnittelu Oy:lle, MITTAMIESTÄ toimimaan heidän Kajaanin toimipisteessä. Fyysisesti työt tulevat sijoittumaan maastoon ympäri Kainuuta, sisältäen monipuolisia kohteita kaivosteollisuudesta aina katurakentamiseen. Sinun ei välttämättä vielä tule olla rautainen ammattilainen vaan tehtävään soveltuu myös innokas vasta-alkaja, jolla kuitenkin on hallussa mittamiehen perustyökalut (GPS, takymetri, 3dWin, yms.) ja oikea asenne työntekoa kohtaan. Infrasuunnittelu Oy kouluttaa tarvittaessa sinusta ammattilaisen.

Infrasuunnittelu tarjoaa kilpailukykyisen palkan, aktiivisen virkistäytymistoiminnan sekä erilaisia etuja mm. lounasedun. Tarjolla on vakituinen työpaikka kasvavassa yrityksessä, sekä mahdollisuus vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden suuntaan. Mikäli suunnitelmissasi on muutto Kajaaniin, Infrasuunnittelu Oy auttaa sinua mielellään asunnon ja muiden käytännön asioiden järjestelyissä.

Mikäli haet lyhyempää keikkaluonteista työtä niin sekin on mahdollista. Jos koet olevasi oikea henkilö ko. tehtävään niin älä epäröi hakea, työt voivat alkaa mahdollisesti pikaisellakin aikataululla.

Lisätietoja antaa:
Sihti Pohjois-Suomi Oy
Ville Pikkarainen
ville.pikkarainen@sihti.fi
Puh. 050 4444 482

”Infrasuunnittelu Oy on liikevaihdoltaan n. 2MEUR suuruinen kasvussa oleva Kajaanilainen insinööritoimisto, joka tuottaa kaupungeille ja teollisuudelle suunnittelu-, mittaus-, valvonta- ja asiantuntijapalveluita. Fokuksemme on viimeisen vuoden aikana suuntautunut entistä vahvemmin kaivosteollisuuden pariin. Samalla palvelutarjonta on kasvanut suunnittelusta pääurakointiin ja perinteisen infraurakoinnin ohessa toteutetaan myös muita kokonaisurakoita. Yrityksellä on toimistot Kajaanissa ja Kuopiossa, pohjoisen toimipiste on suunnitteilla. Lisätietoja www.infrasuunnittelu.fi ”

Sihti Pohjois-Suomi Oy palvelee asiakkaitaan Suomessa henkilöstövuokraus ja suorahakurekrytoinneissa.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut