Ladataan

Muuttoautonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 31.08.2018
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen

Kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen muuttoautonkuljettajia monipuolisiin tehtäviin muuttokeikkojen parissa. Työt alkavat mahdollisimman pian. Kuljettajana tehtäviisi kuuluvat muuttomiehen yleiset tehtävät, tavaran lastaaminen kuormatilaan ja viime kädessä vastaaminen siitä, että muutettavat esineet tulevat ehjänä perille. Vastaat myös muuttoauton kunnosta ja siisteydestä.

Etsimällämme henkilöllä on kyky tarttua toimeen oma-aloitteisesti ja saattaa keikka huolella loppuun asti. Omaat C-ajokortin, kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyden ja hyvän liikennemoraalin. Sinulla olisi myös hyvä olla oma digitaalinen piirturikortti. Tehtävässä menestyminen edellyttää tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää fyysistä kuntoa. Työntekijöiltä vaaditaan nuhteetonta taustaa. 

Työntekijöille tarjotaan kattava perehdytys ja kuljettajakoulutus, joten asenne ratkaisee.

Jätähän pian hakemuksesi sivujemme kautta ja liitä mukaan CV:si. Haastattelemme jo hakuaikana. Lisäkysymyksiä voit esittää Sihdin HR-konsultille Nhung Doan nhung.doan@adecco.fi tai tiistaisin klo 13-14 0504444496. 

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut