Ladataan

Muuttomiehiä, Helsinki

Perustiedot

Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa
Tyyppi: Vuokratyö
Hakuaika päättyy: 31.01.2018
Työsuhdemuoto: Määräaikainen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Osa-aikainen

Kuvaus

Lisätienestin tarpeessa olevat huomio! 

Haemme muuttoalan asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle muuttajia kiirehuippujen keikkoihin. Töitä on mahdollisuuksiesi mukaan noin 1-5 päivää kuukaudessa painottuen kuukauden puoliväliin sekä kuunvaihteeseen. 

Muuttajan työt sopivat loistavasti kelle tahansa, jolla pysyy laatikko kädessä ja kalenterissa on joustoa. Töitä tehdään pääasiassa arkisin, satunnaisesti lauantaisin. Työpäivät alkavat yleensä klo 6.30-8 välillä Helsingistä hyvien kulkuyhteyksien päästä.

Työntekijöiltä toivomme iloista asiakaspalveluasennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään pienissä tiimeissä ja tehtäviin perehdytetään työn ohessa.

Täytä hakemus Sihdin sivujen kautta ja liitä mukaan CV. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä HR-konsulttiin Nhung Doaniin, puh. 050 444 4496 (parhaiten tiistaisin klo 13-14) tai nhung.doan@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Hakemuksessa käytetään Oma Sihti-sivun tietoja. Kirjaudu siksi ensin sisään Sihti-palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, voit luoda tunnuksen ja hakea työpaikkaa alla olevasta linkistä.