Ladataan

Myyjä Vantaan Siemen ja Kone Oy, Vantaa

Perustiedot

Sijainti: Vantaa
Tyyppi: Rekrytointi
Hakuaika päättyy: 20.10.2017
Työsuhdemuoto: Vakituinen
Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 37,5 h/ viikko

Kuvaus

Siemen ja Kone  on tehnyt luotettavaa ja palvelevaa pienkonekauppaa jo 50 vuotta. Vantaan Valimotiellä toimiva Vantaan Siemen ja Kone Oy on alansa johtavia pienkonekauppoja Suomessa, missä meillä on uusmyynnin lisäksi kattava varaosavarasto myymiimme merkkeihin ja ammattitaitoinen pienkonehuolto. Myymme mm. KLIPPO, STIHL, HUSQVARNA, HONDA, STIGA ja ECHO pienkoneita. Olemme valtuutettu Brigss&Stratton varaosamyyjä ja myymme Aspen pienkonepolttoaineita. Vantaan Siemen ja Kone kuuluu Master Yhtiöt Oy-konserniin.

Nyt asiakasyrityksemme Vantaan Siemen ja Kone hakee Vantaalle
MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen kasvavaan organisaatioonsa.

Sinulla on jo mahdollisesti kertynyt jonkun verran työkokemusta myyjän työstä. Kokemus pienkonealalta, ostotoiminnoista sekä kiinnostus tekniikkaan ovat tehtävän hoitamisessa eduksi. 

Olet yrittäjähenkinen ja sinulla on taito pitää langat käsissä kiireenkin keskellä. Asiakaspalvelu on sinulle mieluista ja olet järjestelmällinen tiimipelaaja, joka viihtyy niin kuluttaja- kun yritysasiakkaiden parissa.

Vantaan Siemen ja Kone tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn vakavaraisessa yrityksessä ja lisäksi mukavat sekä ammattitaitoiset työkaverit.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Susanne Gustafsson Rekrytointipalvelu Sihti Oy:stä p. 050 444 4471,susanne@sihti.fi arkisin 8-16.00 välisenä aikana.

Hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisää hakemukseen ansioluettelo sekä palkkapyyntö. Haastattelut aloitamme jo hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Tämä työpaikkailmoitus on jo sulkeutunut